روش صحیح کار با هایفوتراپی

1. از آن جایی که داخل کارتریج ها آب وجود دارد؛ لذا حتما باید قسمت خروجی امواج (نوار نازک) باید به سمت زمین باشد (مانند اتو زدن لباس) بعبارتی اگر هندپیس را نسبت به زمین شیبدار نگه دارید آب داخل هندپیس از جلوی پیزوالکتریک (تولیدکننده امراج اولتراسوند) کنار رفته و امواج تولیدی توانایی نفوذ به داخل پوست و رسیدن به لایه SMAS را از دست میدهند؛

پس بهتره بجای کج‌کردن هندپیس سر شخص را در زاویه مناسب بچرخانید. یکی از دلایل اصلی ایجاد تاول روی سطح پوست همین نکته است.

2. ژل خوب و نسبتا سفت و بدون حباب بزنید از زدن ژلهای لوبریکانت بپرهیزید و حتما از ژل بیرنگ مخصوص سونوگرافی و بدون حباب استفاده کنید علت دوم زدن تاول پوستی همین است.

3. به روی هندپیس حدود 2 کیلوگرم فشار وارد کنید البته فشار بیش از حد هم به هندپیس اسیب میزند لذا میزان فشار یکنواخت و عمود باشد.

4. جهت زدن به سمت بالا و در راستای عضلات باشد سعی کنید روی استخوان چانه و فک و روی غدد لنفاوی زیر گوش و حلق نزنید.

5. اینکه هندپیس 3D باشد یا 4D یا تکبعدی؛ فرق چندانی در نحوه زدن شات ندارد بلکه فقط سرعت کار شما افزایش میابد لذا در هر جابجایی عرضی لازم است ۲تا۴میلیمتر هندپیس را جابجا کنید.

6. هرچند وقت یکبار با تست ژل کارتریج‌های خود را چک کنید که اولا پاشش ژل دارد یا نه درثانی ایا حالت خطی و اسکنری کارتریج به درستی کار میکند یا نه؟ (ویدیو را ببینید) از دلایل مهم تاول زدن گیر کردن اسکنر کارتریج در یک نقطه میباشد که دراینصورت کارتریج را باید تعویض کنید.

برای تست هندپیس از طلق یا پلکسی گلاس با ضخامت برابر با عمق نفوذ کارتریج هم میتوانید استفاده کنید.

7. از کارتریجهایی که نشتی آب دارند یا آب آن ها تخلیه شده تا رفع نشتی و شارژ اب جدا خودداری کنید چون هم به دستگاه هم به شخص آسیب می‌زنید.

8. اول کارتریج عمیقتر ۴/۵ بعد ۳ بعد ۱/۵ را بزنید و از زدن ۴/۵ روی پیشانی و گیجگاه خودداری کنید.

منبع:

سایت شرکت آرنا گستر